torstai 10. helmikuuta 2011

Väsyttää..

Päivieni piristeeksi on saapunut järkyttävä aamusta iltaan kestävä väsymys. Koko päivän on samanlainen olo kuin ei olisi nukkunut yhtään moneen yöhön. Seurana on aamusta iltaan kestävä päänsärky. Koko ajan vähän samankaltainen olo kuin olisi tulossa kipeäksi ja kuume olisi nousemassa, mutta näin ei kuitenkaan käy. Inhottavaa kun vaikea saada mitään sitten aikaiseksi kun on vaan niin huono olo. Pitäisi pakata ja siivota ja sitä ja tätä mutta äh, väsyttää. Lisärautaa nappailin viikon, mutta ei vaikutusta, joten ei tämä siitäkään johdu, että hemoglobiini olisi laskenut. Lisäksi vielä mun silmät on koko ajan turvonnu!

Huoh, ei auta kuin kestää. Tosin jos jollain on vinkkejä väsymyksen poistamiseen, otan niitä mielelläni vastaan:D

Maha-asukki on samanlainen jääräpää kuin äitinsä. Muuten kyllä pyörii jatkuvasti mahassa ja vaihtaa selän paikkaa puolelta toiselle, pyörittelee päätään ja heiluttelee peppuaan, mutta sitten kun oikein toivoisin sen juuri nyt liikkuvan, jotta voisin ottaa videokuvaa mahan heilumisesta, tai joku haluaa just sillä hetkellä nähdä liikkeitä, niin vauva jämähtää paikalleen:D Mies tosin saa sen "kiusaamalla" aina liikkumaan ja leikkimään kun haluaa. Pitää käskea se ottamaan videokuvaa.

Lauantaina mulla alkaa virallisesti äitiysloma enkä ole enää saikulla:D Jee. Ja enää reilu kaksi viikkoa niin päästään muuttamaan:) (eli nyt kannattaisi suunnata siivoamaan ja pakkaamaan...)

2 kommenttia:

  1. Tuttu on tuo väsymystunne.. täällä kanssa siitä podettu ja päänsärystä myös!
    Toivottavasti saisit nukkuttua ja vähän piristyttyä :)

    VastaaPoista
  2. Olin 9-vuotias kun äiti odotti pikkusiskoani. Saatiin joskus pikkuveljen kanssa laittaa herätyskello äidin masulle tikittämään (äiti selällään sängyllä) ja katsoa kun vauva potki kellon pois! Voi sitä riemua :)

    VastaaPoista