sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Brunssilla syrran kanssa

Mentiin tänään sunnuntaibrunssille Café Taloon siskon kanssa. Niin hyvää ruokaa, varsinkin mozzarellapastasalaatti, ceasarsalaatti, sienet, croisantit, hedelmät, jälkkärit ja no siis kaikki oli ihan super hyviä. Ja siskon tarjoama alkoholiton olut. Nam nam. Olen kyllä tehnyt miehen kateelliseksi kun olen siitä koko loppu päivän höpissyt. Syötiin monen päivän edestä ja höpistiin ja jutskailtiin. Oli kyllä niin piristävä päivä että. Nyt taas todellakin jaksaa vaikka kuinka väsyttäisi:)sisko on sellanen piristysruiske.

Äitiysloma alkoi ja viikko 36 alkoi eilen. Vieläkin jaksaa jumpata ja osittain myös punteilla, kuhan ei rasita selkää, sekä saunoa niin ettei mieskään kestä löylyjä.

Torstaina menen osteopaatille ja perjantaina tutustumaan naistenklinikalle.

4 kommenttia:

  1. Eikö olekin se tee aika laimean makuista? Paljonkas sulla on nyt muuten viikkoja? Niin eihän se ois kyllä kiva jos joutuis käynnistelemään synnytystä.. Eikun vaan ässät käyttöön sitten: Sauna, seksi ja siivous, niillä kuulemma pitäis olla jotakin vaikutusta synnytyksen käynnistymisessä :D

    VastaaPoista
  2. Mäkin meinasin ottaa noi maagiset ässät käyttöön kohta, jos voikka Rusina ymmärtäis tulla ulos :D Sarkku, muistin sua tunnustuksella! Käyhän siis kurkkaamassa mun blogia :)

    VastaaPoista
  3. Vitsit sulla on kyllä cool sisko =P

    VastaaPoista