lauantai 19. maaliskuuta 2011

Laskettu aika

Tänään on nyt siis 40+0 viikkoa täynnä, laskettu aika. En saa nukuttua, pyörinyt jostain syystä koko yön sängyssä, kohta pitää yrittää mennä jatkamaan unia. Torstaina olin kolmannen kerran osteopaatilla, selkä ja lantio on kunnossa, ja olo on mainio. Hassua, mitä pidemmälle tässä raskaudessa ollaan menty, sitä paremmin olen voinut. Toinen kolmannes oli pahin, lähinnä selkäkipujen takia, mutta nämä viimiset kuukaudet ovat olleet helpoimmat, viikko viikolta olen voinut paremmin. Eikös sen pitänyt mennä ihan toiste päin? Osteopaatti sanoi, että vauva on hyvässä asennossa mahassa, mutta ei se sieltä vielä ole tulossa pois..veikkasi että ens viikon loppuun menee. Ehkä mun arvaus, mikä mulla on alusta asti ollut, että vauva syntyy 24 tai 25 päivä, käy toteen? Nyt ei saisi vain jännittää ja odottaa liikaa! mutta se on niin vaikeaa!! Ei viitsi hirveästi tehdä mitään suunnitelmia lähi päiville, jos lähtö sitten tulee. Ei toisaalta ole edes sellainen olo, että jaksaisi tehdä mitään ihmeempää, mutta toisaalta tämä kotona odottelu käy todella tylsäksi. Eilen neuvolassa terkkari sanoi samaa, ettei vauva vielä ole ulos tulossa. Muuten kaikki oli ok, paitsi verenpaine oli korkea.

Tänään voisi mennä käymään kaupoissa, kampaajallakin olisi kiva käydä, hiukset niin kamalassa kunnossa. Noh, nyt takaisin nukkumaan, kirjoittelen lisää myöhemmin.

(Miten muuten tuon päivämäärän ja kellon ajan saa oikeiksi? nyt on siis 19 päivä klo. 6.00)

6 kommenttia:

 1. Mullakin on vointi parantunut huomattavasti viimeisen kuukauden aikana, ensimmäistä kertaa voin sanoa jopa vähän nauttivani raskaudesta! Ehkä tää on vaan tyyntä myrskyn edellä... :D

  VastaaPoista
 2. Haha.

  " joo ei tää synny vielä päiväkausiin, menee viikon yli lasketun ajan."

  poika tosin syntyi rv 40+1

  VastaaPoista
 3. Moikkis, laitoin ohjetta sun s.postiin.

  Kutsuisin syömään, mutta faija köhii liikaa, taitaa olla se mycoplasma infektio meillä.

  VastaaPoista
 4. SiniT: Heh, ehkä tässä on sitten vielä toivoa ettei viikkoa tarttis odotella:D saati kahta..

  VastaaPoista
 5. Hallintapaneeli> Asetukset> Muotoilu> sieltä saa aikavyöhykkeen vaihdettua ja kellonajan oikein. (:

  VastaaPoista
 6. Nyt näyttää kello oikealta :)

  VastaaPoista