keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Neuvolakuulumisia rv 31+4

Aamulla kävin pyörähtämässä neuvolassa. Terkkari vaihtui (onneksi) ja uusi vaikutti paljon pätevämmältä, puheliaammalta ja sellaiselta, jolta saattaisi saada tietoakin tarvittaessa. Entinen kun vastasi aina "en osaa sanoa" kun siltä jotain kysyi.
Viikot menee siis 31+4 tänään ja kaikki on kunnossa.
Rr: 129/85 pyörii koko ajan aika samoissa lukemissa.
U-Prot. -
U-Gluk. -
B-Hb: 122 myöskin koko ajan samoissa lukemissa, nyt iiihan pikkuisen laskenut.
Tarjonta: Rt mutta poika on sen verran ylhäällä, että pyörii koko ajan ja vaihtaa jatkuvasti asentoa.
Sydämensyke: 145
Liikkeet: ++
Sokerirasitukseen ei tarvitse ollenkaan mennä, mikä on kuulemma todella harvinaista tänä päivänä. Jee!! Olen iloinen:) Uusi terkkari oli ihmeissään kun en syö muita vitamiineja kuin D:tä purkista. Hänen mielestään vaikka syö HYVIN ja arvot ovat hyvät niin varmuuden vuoksi kannattaisi kaikki vitamiinit napata purkista? En kyllä ihan yhdy tuohon. Edellinenkin terkkari oli toista mieltä. Parempihan ne vitamiinit on ruuasta saada kuin purkista. Varsinkin monivitamiinit, missä kaikki on samassa pillerissä, on aika kyseenalaisia. Tietyt vitamiinithan heikentävät toisten imeytymiskykyä, jos niitä syö samaan aikaan. Sitä paitsi oloni on suurimmaksi osaksi energinen ja hyvä ja ruokavaliooni kiinnitän paljon huomiota juuri sen takia, että saan kaikki ravintoaineet, vitamiinit ynnä muut, niin en näe tarvetta ruveta popsimaan varmuuden vuoksi kaikkea purkista.

On kyllä todella liikkuvainen kaveri tulossa; sydämensykkeitä on hankala kuunnella neuvolassa kun toinen jatkuvasti vaihtaa asentoa tai potkii anturia pois:)
Muutenkaan ei tarvitse koskaan huolestua vauvan voinnista kun hiljaisia hetkiä mahassa on harvoin. Hikottelemaankin se on alkanut ja usein. Alavatsassa tuntuu kummallista nykimistä. Mies jo huolestui, että olenhan mä varma että se on normaalia, entä jos se kouristelee tai jotain:D
Iltaisin on entistä hankalampi nukahtaa, kun mies on ottanut tavaksi silitellä silloin mahaa ja pojan päätä, mistä toinen ei taida tykätä kun sellainen zumba ja potkunyrkkeily siitä alkaa:D Miehen mielestä se on hauskaa..

Tänään on vielä tiedossa siivousta ja joogaa, lounaaksi tofusalaattia, (myöhemmin yritän tehdä kikherneporkkanapihvejä, kerron sitten miten onnistui) ja iltapäivällä synnytysvalmennus ja sieltä voisin tehdä iltakävelylenkin kotiin(mikäli selkä sallii). Voisi sitä yrittää taas kemiaa ja fysiikkaakin lukea pääsykokeita varten.

1 kommentti:

  1. Kuopus inhosi maha-asukkina sydämen kuuntelua neuvolassa. Hirveä venkulointi joka kerta, kun yritti väistää laitteita. Kerran loppuraskauden aikaan "meni piiloon", sillälailla ettei terkkari saanut ääniä ollenkaan kuulumaan. Minut käskettiin Jorviin. Siinä sitten seisoin bussipysäkillä pakkasessa yksin ja itkin... Jorvissa sitten löysivät ultralla ihan eläväisen pojan, ja olivat vähän harmissaan terkkarista, joka tuolleen pelottelee.
    Sama terkkari oli viimeiseen asti sitä mieltä, että vauva on pylly edellä tulossa. Ja höpsis, ihan oli niinkuin pitääkin.
    Nyt tuo juuri 18 täyttänyt jölli on jo ensi kesänä inttiin menossa :)

    VastaaPoista