tiistai 11. tammikuuta 2011

Alle 10 viikkoa laskettuun aikaan!

Raskausviikolla 30+3 jo mennään ja vasta nyt saan aikaiseksi aloittaa blogin tästä odotuksesta. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Alle 10 viikkoa laskettuun aikaan, mihin nämä päivät oikein katoaa? Hirveetä vauhtia mennään:) Pieni poika kääntelee kylkeään mahassa ja silittäessäni sitä se potkaisee kättä vasten näyttääkseen voimansa. Keväästä ei ainakaan ole tulossa tylsä; tarkoituksena lukea ammattikorkean pääsykokeisiin mahdollisimman ahkerasti ennen synnytystä, sekä muuttaa 19 päivää ennen laskettua aikaa isompaan ihanaan asuntoon. Toivotaan, että poika pysyy mahassa ainakin siihen laskettuun aikaan saakka! Torstaina ajattelin mennä kokeilemaan äitiysjoogaa joogakoulu Shantiin, ja muutenkin alan nyt valmistautua tulevaa (toivottavasti) luomusynnytystä varten. Saa nähdä kuinka käy.

Nyt väsäämään smoothieta, mikä ei olekaan ihan helppoa blenderin ollessa rikki!:D

3 kommenttia:

  1. Terve!

    *lähettää siivousintoa*

    Ole hyvä! :)

    Sielläkin päin maaliskuussa laskettu aika.. Ja vielä poika tulossa, samoin tänne. Toivottavasti odotusaikasi sujuu hyvin!

    VastaaPoista
  2. Mun on ihan pakko kysyä, että miksi haluat luomusynnytyksen? :) Itte en olis kestänyt niitä supistuksia ilman epiduraalia ja kyllä se sattu ihan tarpeeksi kun pihalle tuli. :)

    VastaaPoista
  3. Kirjotin vastaukseksi kokonaisen postauksen:D eli miksi haluan sitä yrittää, saa nähä onnistuuko, mutta ainakin aion yrittää:) Jokaisen keho ja kivunsietokyky on erilaisia ja sitä ei koskaan voi tietää miten synnytys tulee menemään, joten ei sitä voi päättää etukäteen mitä synnytyksessä tulee tekemään. Eli pointtini on vain yrittäminen:)

    VastaaPoista