keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Rv 33+4

Harjottelu tulevia unettomia öitä varten on alkanut:D Öisin heräilen jatkuvasti ja uudelleen nukahtaminen on vaikeaa. Onneksi ei aamulla tarvitse lähteä töihin, ja useimmiten aamulla voi nukkua pitkään tai päivällä ottaa pienet päikkärit. Tänään kuitenkin piti nousta muutaman tunnin unien jälkeen ja lähteä neuvolaan. Terkkari oli flunssassa, joten ajattelin olla nopea "potilas" enkä jäänyt kummemmin höpöttelemään, jos toinen ehtisi vaikka hetken hengähtää ennen seuraavaa isomahaista. Kaikki oli edelleen todella hyvin.
Paino:+100g
Mitään turvotuksia ei ole
RR:125/82
U-Prot:-
U-Gluk:-
Hemppaa ei edes mitattu kun ollut koko ajan sama ja hyvä
Sf:30
Tarjonta edelleen onneksi Rt, mutta sen jo tiesinkin
Syke:+140 mitä nyt taas sai mitattua kun ei se poika pysy aloillaan. Terkkari sanoi muutamaan kertaan OHO, kun mahaan nousi kumpareita kun toinen käänsi pyllyn toiselle puolelle ja potki kylkiluita.
Ja liikkeet siis:++
Neuvolan jälkeen kävin isäni kanssa kahvilla jonka jälkeen suuntasimme katsomaan tulevaa asuntoa. On se vaan niin hieno ja tilava:) Ei enää montaa viikkoa niin pääsee muuttamaan. Käytiin Chicosissa syömässä ja juttelemassa ja vielä heidän luona moikkaamassa äitiäni ja veljeäni. On se vaan niin jännä miten onnekas ihminen voi olla ja omistaa niin ihanan perheen. Todella kiva päivä, enemmän näitä. Kotona odotti vielä lisää kivaa kun mies oli pitkästä aikaa valmistanut ruokaa, oikein herkkuillallisen: lohta, ruohosipuliperunamuusia, punaviinikastiketta ja marinoituja retiisejä kynttilän sekä alkoholittoman kuoharin kera! Kyllä tätä tyttöä on tänään hemmoteltu oikein urakalla:)
Pitäisi vielä lopettaa turhista asioista murehtiminen, kaikki ei aina mene niin kuin toivoisi ja voi voi, sitä se elämä on:) Väsymys varmaan saa aikaan jatkuvan asioiden päässä pyörittelyn.
Huomenna tiedossa fysiikan ja kemian luku-urakka päivä sekä kotona jumppaamista. Voisi sitä keksiä jotain spesiaalia ruokaa tuolle miehelle kun niin ihanasti yllätti tänään. Mitäs uutta sitä keksisi?

Nyt alkaa maha heilahdella siihen tahtiin, että joku haluaa tän mamman huomion, joten peppu ylös ja pois koneelta!

1 kommentti:

  1. Suuri ilo synnytyksen jälkeen oli se, että pystyi taas nukkumaan mahallaan :)

    VastaaPoista