lauantai 22. tammikuuta 2011

Emmaljunga Edge Duo Combi Sport-rungolla

Tämmöset tonnin arvoset kaunokaiset löyty huuto.netistä:)




Priima kunnossa ja aivan mahtavat ja täydelliset, olen niin niin iloinen:) Koppaosa on todella tilava ja rungossa on säädettävä heittoaisa. Ja Emmaljungathan on vaan maailman parhaat vaunut ja Edge duo combi on täydellisimmin varusteltu paketti. Ratasosasta unohdin ottaa kuvia, mutta yhtä hieno sekin.

Vielä masukuva viime viikolta.


Tänään rv 32+0 eli viikko 33 alkoi:)

keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Neuvolakuulumisia rv 31+4

Aamulla kävin pyörähtämässä neuvolassa. Terkkari vaihtui (onneksi) ja uusi vaikutti paljon pätevämmältä, puheliaammalta ja sellaiselta, jolta saattaisi saada tietoakin tarvittaessa. Entinen kun vastasi aina "en osaa sanoa" kun siltä jotain kysyi.
Viikot menee siis 31+4 tänään ja kaikki on kunnossa.
Rr: 129/85 pyörii koko ajan aika samoissa lukemissa.
U-Prot. -
U-Gluk. -
B-Hb: 122 myöskin koko ajan samoissa lukemissa, nyt iiihan pikkuisen laskenut.
Tarjonta: Rt mutta poika on sen verran ylhäällä, että pyörii koko ajan ja vaihtaa jatkuvasti asentoa.
Sydämensyke: 145
Liikkeet: ++
Sokerirasitukseen ei tarvitse ollenkaan mennä, mikä on kuulemma todella harvinaista tänä päivänä. Jee!! Olen iloinen:) Uusi terkkari oli ihmeissään kun en syö muita vitamiineja kuin D:tä purkista. Hänen mielestään vaikka syö HYVIN ja arvot ovat hyvät niin varmuuden vuoksi kannattaisi kaikki vitamiinit napata purkista? En kyllä ihan yhdy tuohon. Edellinenkin terkkari oli toista mieltä. Parempihan ne vitamiinit on ruuasta saada kuin purkista. Varsinkin monivitamiinit, missä kaikki on samassa pillerissä, on aika kyseenalaisia. Tietyt vitamiinithan heikentävät toisten imeytymiskykyä, jos niitä syö samaan aikaan. Sitä paitsi oloni on suurimmaksi osaksi energinen ja hyvä ja ruokavaliooni kiinnitän paljon huomiota juuri sen takia, että saan kaikki ravintoaineet, vitamiinit ynnä muut, niin en näe tarvetta ruveta popsimaan varmuuden vuoksi kaikkea purkista.

On kyllä todella liikkuvainen kaveri tulossa; sydämensykkeitä on hankala kuunnella neuvolassa kun toinen jatkuvasti vaihtaa asentoa tai potkii anturia pois:)
Muutenkaan ei tarvitse koskaan huolestua vauvan voinnista kun hiljaisia hetkiä mahassa on harvoin. Hikottelemaankin se on alkanut ja usein. Alavatsassa tuntuu kummallista nykimistä. Mies jo huolestui, että olenhan mä varma että se on normaalia, entä jos se kouristelee tai jotain:D
Iltaisin on entistä hankalampi nukahtaa, kun mies on ottanut tavaksi silitellä silloin mahaa ja pojan päätä, mistä toinen ei taida tykätä kun sellainen zumba ja potkunyrkkeily siitä alkaa:D Miehen mielestä se on hauskaa..

Tänään on vielä tiedossa siivousta ja joogaa, lounaaksi tofusalaattia, (myöhemmin yritän tehdä kikherneporkkanapihvejä, kerron sitten miten onnistui) ja iltapäivällä synnytysvalmennus ja sieltä voisin tehdä iltakävelylenkin kotiin(mikäli selkä sallii). Voisi sitä yrittää taas kemiaa ja fysiikkaakin lukea pääsykokeita varten.

keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Ihanat aamut

Hyvä puoli tässä saikulla olemisessa on aamut! Saa herätä ihan rauhassa ilman kelloa, saa syödä aamupalan ihan rauhassa ja saa treenata heti aamusta! Siitä lähtee kyllä päivän hyvin käyntiin:)

Aamupalasmoothie:

marjoja(mansikoita ja mustaherukoita)
kookosöljyä
pinaattia
luomu turkkilaista jugurttia
auringonkukansiemen tahnaa
hunajaa
vettä

NAM!

Tänään suuntaan Hakaniemen halliin Lentävään Lehmään shoppaa vuohenmaitorahkaa (vinkin sain Pieniä juttuja elämästä-blogista) ja luomu voita!

tiistai 11. tammikuuta 2011

Alle 10 viikkoa laskettuun aikaan!

Raskausviikolla 30+3 jo mennään ja vasta nyt saan aikaiseksi aloittaa blogin tästä odotuksesta. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Alle 10 viikkoa laskettuun aikaan, mihin nämä päivät oikein katoaa? Hirveetä vauhtia mennään:) Pieni poika kääntelee kylkeään mahassa ja silittäessäni sitä se potkaisee kättä vasten näyttääkseen voimansa. Keväästä ei ainakaan ole tulossa tylsä; tarkoituksena lukea ammattikorkean pääsykokeisiin mahdollisimman ahkerasti ennen synnytystä, sekä muuttaa 19 päivää ennen laskettua aikaa isompaan ihanaan asuntoon. Toivotaan, että poika pysyy mahassa ainakin siihen laskettuun aikaan saakka! Torstaina ajattelin mennä kokeilemaan äitiysjoogaa joogakoulu Shantiin, ja muutenkin alan nyt valmistautua tulevaa (toivottavasti) luomusynnytystä varten. Saa nähdä kuinka käy.

Nyt väsäämään smoothieta, mikä ei olekaan ihan helppoa blenderin ollessa rikki!:D